Дома > За нас >Нашата услуга

Нашата услуга

Услуги пред продажба:

. Консултации за производот: Нашиот продажен персонал трпеливо ќе одговори на сите прашања што ги имате за производот и ќе ви обезбеди релевантни технички податоци и информации за параметрите.

. Искуство со тест возење: можете да ги доживеете перформансите на производот и искуството во возењето во нашиот изложбен салон или одредена локација.

. Приспособени барања: Ако имате посебни барања за прилагодување, ќе ви обезбедиме прилагодено решение.


Услуги во продажба:

. Следење на нарачки: Ќе ви обезбедиме услуги за следење на нарачките за да се осигураме дека вашата нарачка е обработена и договорена за испорака навремено.

. Услуга за испорака: Ние ќе ви обезбедиме безбедни, брзи и професионални услуги за испорака и ќе обезбедиме проверка на квалитетот и детална обработка пред испораката на возилото.

. Договор за услуги по продажбата: Ви обезбедуваме детален договор за услуги по продажбата за да се осигураме дека вашите права за услуги по продажбата се заштитени.


Услуги по продажбата:

. Гарантен сервис: Ние обезбедуваме сеопфатна гарантна услуга за да се осигураме дека вашиот производ е поправен и одржуван за време на гарантниот период.

. Услуги за одржување и поправка: Имаме професионален тим за одржување и опрема за да ви обезбедиме сеопфатни услуги за одржување и поправка.

. Снабдување со резервни делови: Ви обезбедуваме оригинални резервни делови и додатоци за да се осигураме дека вашиот производ ги добива најдобрите ефекти за одржување и поправка.

Ние цврсто веруваме дека производите со висок квалитет бараат висококвалитетни услуги за да ги поддржат. Ние ќе продолжиме да ги подобруваме нашите услуги за претпродажба, во продажба и постпродажни услуги за да ви обезбедиме подобро искуство во услугата.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept